A kereső, ahol az utazás kezdődik

A liligo.com az online utazási szektor dinamikusan fejlődő szereplője. Irodáikkal Budapesten, Párizsban és tíz további európai nagyvárosban vannak jelen. Többszáz weboldal ajánlatait összesítve és könnyen összehasonlítható formában tálalva gondoskodnak róla, hogy az utazni vágyó felhasználóikhoz a legkedvezőbb ajánlatok jussanak el.

 

Innováció

A liligo.com 2006-os alapítása óta a technológia fejlődésével és az utazási trendek változásával párhuzamosan fejleszti és szabja testre szolgáltatásait.

A weboldalon és a hozzá tartozó applikáción keresztül a liligo jelenleg naponta 500 000 látogatóval bír. Ez a szám a közeljövőben az amerikai, olasz, spanyol és francia bővítésnek köszönhetően minden bizonnyal dinamikusan fog növekedni.  

 

Élet a Liligonál

A Liligo külön hangsúlyt fektet a dolgozói elégedettség magas szinten tartására, amihez nagyban hozzásegítenek a számukra szervezett rendszeres rendezvények. Az együttműködés erősítésére például minden szerdán megrendezésre kerül a Lilidrink fantázianevű esemény a cég saját partyteraszán, péntek reggelenként pedig az alkalmazottak közösen reggeliznek a Lilibreakfast keretében.

A Liligónál dolgozó nemzetközi csapat többek között brit, francia, olasz és spanyol munkatársakból áll. Ez, illetve a tény, hogy a legtöbben közülük még csak húszas éveit tapossák, olyan szokszínű és fiatalos közeget biztosít, amely sok álláskereső számára vonzó lehet.

Vedd át az irányítást!

A budapesti Liligo iroda startupként műkdöik ugyan, de az ODIGEO csoport (európa legjelentősebb szereplője az e-kereskedelemben) tagjaként mégis magabiztos háttérel üzemel. Annak ellenére, hogy a Liligo egy nemzetközi cégcsoporthoz tartozik, a liligo.com fejlesztéseiről szabadon dönthetnek és az általuk megálmodott irányba terelhetik az oldal működését és designját.

A Liligo hazai csapata kis méretű (40-60 fő), ami azt jelenti, hogy az itt dolgozók a kezdetektől fogva önállóak és felelősségteljes feladatkörük van. Ezen túl a Liligo vezetői kiemelt hangsúlyt fektetnek az alkalmazottak személyes fejlődésére, amelynek keretein belül a munkatársak rendszeres szakmai továbbképzésekben vesznek részt.

 

Mi a legjobb a Liligoban?

  • Fiatal, lelkes, nemzetközi csapat
  • Növekvő nemzetközi piacokat szolgál ki Budapestről
  • Folyamatosan növekvő cég, nagyszerű eredményekkel
  • 40%-os növekedési sebesség
  • 1,5 millió letöltött applikáció
  • Havi több mint 8 millió látogató a honlapon
  • Nr1 metakereső Franciaországban
  • Heti csapatépítők
  • Nyugodt, otthonos, barátságos iroda
  • A gyakornokok legfeljebb a saját kávéjukat készítik

 

 Nézd meg a Liligo Colibri profilját is!

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben