A KPMG továbbra is a legvonzóbb munkáltatók között

A KPMG a Universum tanácsadó cég 2015-ös, globális munkáltatói felmérésén az 5. helyet szerezte meg, megelőzve ezzel olyan cégeket, mint az Apple, a Microsoft vagy az Unilever. A KPMG évek óta a legvonzóbb munkáltatók között szerepel a Universum listáján, amelyet idén 240 000 diák megkérdezésének alapján állítottak össze. 

A felmérés kapcsán a KPMG budapesti irodájának néhány gyakornoka elmondta, mit tartanak vonzónak a cégben.

 

 

Bauer Mariann - HR-gyakornok

Az első pillanattól kezdve úgy érzem, hogy a csapat tagja vagyok, és lehetőségem van fejlődni. Felelősségi köröm folyamatosan nő, de a támogatás és a segítség a kollégáim részéről mindig biztosított. Számomra fontos, hogy a napjaim pörgősek, feladataim változatosak legyenek, ez itt teljes mértékben megvalósul. Motiváló tényezőként hat rám, hogy olyan cégnél dolgozhatom, ahol hangsúlyt fektetnek a munkavállalók véleményére, és bevonják őket a hosszú távú folyamatokba. Példaként említeném erre a munkatárs-ajánlási programot, melynek keretein belül új kollégát ajánlhatunk a céghez ismeretségi körünkből, amiért még pénzjutalomban is részesülünk.

 

Lengyelová Enikő - auditgyakornok

Szerintem három szó jellemzi igazán azt, miért is jó a KPMG-nél dolgozni: a szakmai fejlődés, melyet tapasztalt, kedves kollégák mellett érsz el, és eközben szinte észrevétlenül formálódnak személyes készségeid és kompetenciáid is. A cégnél lehetőség nyílik belelátni olyan nagyvállalatok működésébe, amelyekbe akár naponta jársz vásárolni. Emellett a KPMG ember- és diákbarát. Én gyakornokként kezdtem itt a pályafutásomat, miközben volt még pár tárgyam a főiskolán. Mindenki – a menedzseri, szenior munkatársi szinteken is – megértette és támogatta a tanulmányaimat, ami nagyon jól esett a nekem.

 

Ragó Anna - gyakornok az adóosztályon

Elsősorban azért szeretek a KPMG-nél dolgozni, mert a kollégáimmal kifejezetten jó kapcsolatot sikerült kialakítani az itt töltött csaknem egy év során, így minden nap egy jó hangulatú közösségben dolgozom. A rugalmas munkabeosztásnak köszönhetően az iskolát és a munkát is össze tudom egyeztetni, így nem kellett választanom a kettő között. Azt gondolom, hogy ez a gyakornoki munka egy hosszabb távú lehetőség kezdete, és az egyetem befejezése után is szeretnék a KPMG-nél maradni.

 

 

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben