SAP HANA - Memória-rezidens adatbázis, mint az innováció záloga

Az eredményesen működő vállalatok üzleti döntéshozóinak azonnal elérhető, könnyen értelmezhető, folyamatosan naprakész információkra van szükségük a megalapozott döntéshozatalhoz. A rendszerszerű és megbízható tájékozódás igénye mind a külső információ-források, mind a belső gazdálkodási adatok esetében hangsúlyosan fennáll. A belső gazdálkodási információk gyakran több rendszerből, számos konszolidációs, integrációs és validációs lépésen keresztül, jelentős élőmunka ráfordítással jutnak csak el a döntéshozási szintekre.

Azon ügyfeleiknél, ahol az új-generációs SAP S/4 HANA platformra épülő üzleti alkalmazások  bevezetésre kerültek, az implementációt követően közel 50%-kal alacsonyabb lett a pénzügy saját költsége, gyorsabbá vált a zárás, felgyorsult a számlázás, számottevően kevesebb időt vesz igénybe az új vállalatra szabható, akár mobil eszközökön is elérhető riportok készítése.

Az S/4 HANA mind:

  • a hagyományos, meglévő informatikai infrastruktú rába integráltan,
  • mind felhő-alapú megoldási konstrukciókban: HANA Enterprise Cloud keretében illetve
  • kombinált felhő-megoldásban egyaránt hozzáférhető.

Az SAP S/4 HANA olyan új generációs Business Suite komponens, amely egyrészről modernizálja az SAP ERP üzleti moduljait, másrészről forradalmasítja a vállalat üzleti területeit azzal, hogy lehetővé teszi a valós idejű pénzügyi, logisztikai, karbantartási és marketing tervezést, költség-elemzést, és a valós-idejű visszamérést, ezáltal kaput nyit az Internet of Things, Industrie 4.0 követelményei irányába is.

A klasszikus megoldáshoz viszonyítva egyszerűbb, gyorsabb működést, és nagyságrendileg kisebb implementációs ráfordítást és teljes birtoklási összköltséget (TCO) jelent:

  • Konzisztens adatforrást biztosít az összes üzleti terület számára – új, letisztult felületen fogja össze az összes üzleti terület folyamatait.
  • Valós idejű folyamatok – a HANA memória-alapú adatbázisban történő feldolgozás jelentősen felgyorsítja vagy megszünteti a kötegelt feldolgozásokat, így lehetővé teszi a gazdasági események valós idejű megjelenítését, követését.

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben