Aon Hewitt: "A legjobbakkal, a legjobbaknak dolgozunk"

A közhiedelemmel ellentétben az Aon nem egy rövidítés, hanem egy kelta eredetű szó, amelynek jelentése "együtt előre haladni". A név pedig kötelez:  az Aon Plc. a világ vezető vállalata a kockázatkezelési, biztosítási és viszonbiztosítási szolgáltatások, az emberi erőforrás menedzsment és a kiszervezés területén. Ezen belül Aon Hewitt a világ első számú humánerőforrás tanácsadója.

Az Aon Magyarország Kft. HR tanácsadással foglalkozó üzletága, az Aon Hewitt, kiváló szakértelemmel és egy globális szervezet hátterével rendelkezik ahhoz, hogy a legkomolyabb és legösszetettebb humán kihívásokat is megoldjuk. Nálunk dolgoznak az iparág legjobb szakemberei, akik több kutatást, programot és szolgáltatást kínálnak, mint bármely más humánerőforrás cég.

Az Aon Hewitt a portfólióját tekintve egyedülálló a hazai piacon, vezető szerepe van a HR-innovációk terén. Kiemelt területként tekintünk a dolgozói elkötelezettség mérésére és növelésére, az elkötelező vezetők támogatására és fejlesztésére, valamint a munkáltatói márka kutatásra és építésre.Vezetőfejlesztő innovációnk a Spingme, amely egy olyan innovatív online platform, ahol a “gamification”, azaz a  játékosítás módszertanára építve, egy inspiratív közösség létrejöttével erősödik az elköteleződés. Az Aon Hewitt nevéhez fűződik Magyarország első munkahelyi videó kampánya (MuVi) is. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak, kollégáink szakértelmének és az egyedülálló Legjobb Munkahely Felmérésünknek is köszönhetően elmondhatjuk magunkról, hogy a legjobbakkal, és a legjobbaknak dolgozunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a mindennapi munkánk során olyan új és egyedülálló dolgokat hozunk létre, amelyek kimutatható pozitív hatással vannak ügyfeleink üzleti eredményeire. A hazai csapat fejlesztéseit több alkalommal ültették már át az Aon Hewitt nemzetközi gyakorlatába is. Ez is azt támasztja alá, hogy új ablakot nyitunk a HR világ számára, minden, amit csinálunk, a jövőről szól. “Hiszünk az emberi értékek fontosságában, és többek között  abban szeretnénk segíteni a vállalatokat, hogy legjobb munkahelyekké váljanak.” – mondja Veres Rita, az Aon Hewitt cégvezetője, akit nemrég az év Női Menedzsere Díjjal ismertek el.

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben