A jövő bankja bennünk van!

El tudod képzelni, milyen bankban dolgozni? Az Erstében minden nap színes, izgalmas és új kihívásokkal találkozunk és bővül tudásunk. Szívesen megmutatjuk Neked, milyen az élet itt és miért is szeretjük a munkánkat.

Örömmel jelentjük be, hogy Te is benne lehetsz! Elindul az Erste Expedíció: jelentkezz hozzánk gyakornoknak, élj ezzel az egyedülálló lehetőséggel!

Unalmas? Merev? Túlszabályozott? Nem elég „cool”? Öreges? Bürokratikus? – Neked mi jut eszedbe a bankszektorról és az Erste Bankról? – Az Erstében mi mint munkatársak, közel 3000-en tudjuk, hogy ezek csak sztereotípiák, melyek abban a pillanatban szertefoszlanak, amint belépsz az interjúszobába, és elkezdesz beszélgetni leendő vezetőddel. Az Erste 200 éves fennállása óta tudja és vallja, hogy a sikerhez kell a sokszínűség és a rugalmasság, nem elég nyitottnak, élenjárónak is kell lenni az újításokban.

És mi kell ehhez? Fiatal, lelkes kollégák, akik rendelkeznek a szükséges friss szemlélettel, tele vannak új ötletekkel és tettrekészséggel. Ezért eldöntöttük, hogy 2015-ben megújítjuk a gyakornoki programunkat annak érdekében, hogy a legtehetségesebb, legmotiváltabb fiatalok minket válasszanak. 

Hogy ehhez mit kínálunk?

Orientációs tréninget és kifejezetten az Expedícióra szánt Navigátort, azaz kézikönyvet, hogy segítsünk a bankba való beilleszkedésben. Ezen kívül kifejezetten a gyakornoki csoportnak kialakítottunk egy kommunikációs csatornát, hogy azon keresztül tudjuk közvetlenül tartani a kapcsolatot.

Projekt programot indítunk ErStep névvel, ahol szakmai mentorok irányításával, más gyakornokokkal közösen tudják megmutatni a nálunk dolgozó gyakornokok, hogy mire képesek egy kihívást jelentő szakmai feladatban.

Karrier tanácsadást nyújtunk havi rendszerességgel, ahol választ kaphatnak a karrierlehetőségeket érintő kérdéseikre, segítünk, hogy merre érdemes továbblépni, és ahhoz mit kell tenni. Ezen kívül segítünk megírni „a tökéletes” önéletrajzot, és próbainterjúkra is lehetőséget kínálunk.

Kerekasztal beszélgetéseket szervezünk kifejezetten azért, hogy szakértők szemüvegén keresztül fedezhessék fel a bankot a hozzánk bekerült hallgatók annak érdekében, hogy megismerjék a különböző szervezeti egységeket, ezzel is segítve a hosszú távú lehetőségek feltérképezését. És ami még nagyon fontos az az, hogy különböző közösségi rendezvényeken (Erste nap, Erste Pub, Erste Clubok) valamint szakmai fórumokon (Tudásakadémia, Kiválóság percek) is teljes jogú Erstésként részt vehetnek. És a legjobb az egészben, hogy ezeket az élményeket és tapasztalatokat az Erste Expedítorok az Erste Bank Facebook-oldalán meg is oszthatják, mert a legjobb feljegyzéseket, képeket, élményeket kitesszük az üzenőfalunkra.

Természetesen ahhoz, hogy a legtöbbet tudja mindkét fél kihozni a gyakornokként itt töltött időből fontos, hogy akik hozzánk jelentkeznek, azok motiváltak legyenek, érteni akarják a dolgokat és a fejlődés legyen saját belső motivációjuk, ismerjék magukat és a lehetőségeiket. A legfontosabb a nyitottság, a proaktivitás és az elkötelezettség.  Minden más tanulható, és ha benne vagy Te is, megtanítjuk neked mindazt, amit mi tudunk.

Programjainkkal, és a szakmaiság megismertetésével szeretnénk az új generáció előítéleteit ledönteni, és bátorítani Titeket az Erste felfedezésére. Mi sem vagyunk unalmasak vagy merevek, mint ahogy a környezet és a feladatok sem azok. Jelentkezz hozzánk és garantáljuk, hogy ami itt Rád vár az tele lesz izgalmas kihívással és fejlődési lehetőséggel. Célunk az Erste Expedíciós gyakornoki közösség építése, hogy a felfedezés után már kapcsolati tőkével és szakmai tudással rendelkező potenciális utánpótlás kollégák szülessenek. A jövő bankja bennünk van! Benne vagy?

Legyél része ennek a nagy csapatnak, élj az újragondolt gyakornoki program minden lehetőségével és fordíts előnyödre a tudásodat, a sok közvetlen kolléga segítőkészségét annak érdekében, hogy tapasztalatot szerezz, tudásodat bővítsd, beleláss egy ekkora szervezet működésébe. Megtapasztalhatod, hogy nekünk számít a munkád. Megmutatjuk, hogy a jövő bankja bennünk van és céljainkért hogyan, milyen elvek mentén dolgozunk, mert komolyan gondoljuk!

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben