Fjordox - A világ első kézműves stílusú SSC-jénél jártunk

2016.09.10

A Colibri stábja a nyitott ajtók elkötelezett híve. Ösztönözzük a cégeket, hogy mutassák meg a valós munkakörnyezetet, a fejlődési lehetőségeket és karrier lehetőségeket. Engedjenek bepillantást a fiatal gyakornok és pályakezdő kollégák mindennapjaiba. Sorozatunk első állomásán a Fjordox nevű SSC-nél jártuk, amely mindössze májusban nyitotta meg a kapuit, de munkakörnyezetével, fiatalos csapatával, egyéniségeknek teret adó légkörével máris lenyűgözött minket.

Építsd a jövődet a nemzetközi diplomás programunkkal!

2015.12.08

Egy magasan kvalifikált csapat részeként, mentorok segítségével szerezhetsz olyan tapasztalatokat és sajátíthatsz el képességeket, melyek a sikeres karrieredhez szükségesek!

A kereső, ahol az utazás kezdődik

2015.10.27

A liligo.com az online utazási szektor dinamikusan fejlődő szereplője. Irodáikkal Budapesten, Párizsban és tíz további európai nagyvárosban vannak jelen. Többszáz weboldal ajánlatait összesítve és könnyen összehasonlítható formában tálalva gondoskodnak róla, hogy az utazni vágyó felhasználóikhoz a legkedvezőbb ajánlatok jussanak el.

A KPMG továbbra is a legvonzóbb munkáltatók között

2015.07.07

A KPMG a Universum tanácsadó cég 2015-ös, globális munkáltatói felmérésén az 5. helyet szerezte meg, megelőzve ezzel olyan cégeket, mint az Apple, a Microsoft vagy az Unilever. A KPMG évek óta a legvonzóbb munkáltatók között szerepel a Universum listáján, amelyet idén 240 000 diák megkérdezésének alapján állítottak össze.

We are GE

2015.06.19

GE imagines things others don’t, builds things others can’t and delivers outcomes that make the world work better. GE brings together the physical and digital worlds in ways no other company can. In its labs and factories and on the ground with customers, GE is inventing the next industrial era to move, power, build and cure the world.

SAP HANA - Memória-rezidens adatbázis, mint az innováció záloga

2015.06.19

Az eredményesen működő vállalatok üzleti döntéshozóinak azonnal elérhető, könnyen értelmezhető, folyamatosan naprakész információkra van szükségük a megalapozott döntéshozatalhoz. A rendszerszerű és megbízható tájékozódás igénye mind a külső információ-források, mind a belső gazdálkodási adatok esetében hangsúlyosan fennáll. A belső gazdálkodási információk gyakran több rendszerből, számos konszolidációs, integrációs és validációs lépésen keresztül, jelentős élőmunka ráfordítással jutnak csak el

Egyre népszerűbb az online kultúra vásárlás

2015.06.18

Minden második okostelefon tulajdonos vett már jegyet a készülékén

Gyerekként nem féltünk álmodni

2015.06.10

A globálisan is rendkívüli sikert elért magyar vállalkozások, az NNG, a LogMeIn, a Prezi és a Ustream szövetségre lépett a Bridge Budapestben, hogy változtasson azon, amin Magyarországon talán a legnehezebb: hinni abban, hogy lehet és érdemes akár a nulláról is építkezni: csak rengeteg munka és némi szerencse szükséges hozzá. Na és persze, az ötlet. Pistyur Veronikát, a Bridge Budapest vezetőjét kérdeztük.

Aon Hewitt: "A legjobbakkal, a legjobbaknak dolgozunk"

2015.06.08

Három betű: Aon. Tudtad, hogy ez a három betű azt jelenti, hogy “haladunk”? Ha te is szeretsz előre haladni, a jövő felé tekinteni, ha hiszel az innovációban és kifejezetten keresed a kihívásokat a HR területén, akkor ismerkedj meg részletesebben is az Aon Hewitt-tal.

Lányok Napja az ITSH debreceni telephelyén

2015.06.07

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Lányok Napja országos program, aminek célja a „férfias” szakmák megismertetése és népszerűsítése a diáklányok körében. Mivel ezen szakmák közé tartozik az informatika, így 4 évvel ezelőtt az IT Services Hungary is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben