Toborzási napok az Audi Hungariánál

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. új rendezvénysorozatának, a Toborzási Napoknak műszaki felsőoktatási képzéseket kínáló intézmények adnak otthont. A programmal a vállalat lehetőséget biztosít arra, hogy az egyetemi hallgatók megismerkedhessenek a világ legnagyobb motorgyárának mindennapjaival, több mint két évtizedes munkájával. Az Audi Hungaria munkatársai a rendezvény keretein belül olyan hallgatókat is szeretnének megismerni, akik gyakorlati helyet keresnek, ezért a szakterületek bemutatkozása után próbainterjúkon is részt vehetnek az érdeklődők. Az első állásinterjún természetesen nagy az izgalom, hiszen egy kezdő álláskereső még nem tudhatja, mire számíthat. A győri vállalat szakemberei ezért olyan lehetőséget kínálnak a diákoknak, ahol hazai környezetben, ismerős körülmények között nyerhetnek bepillantást az állásinterjúk menetébe, így az első éles megmérettetésre már rutinosabban, felkészülve érkezhetnek.

November 10-én az Óbudai Egyetemre, november 18-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre, végül november 19-én a Széchenyi István Egyetemre látogatnak az Audi Adventure Gyakornoki Program munkatársai és a szakterületek képviselői, hogy személyesen is feltehessétek kérdéseiteket.

Program:

  • 10:00 - 10:15 Köszöntő, Audi Hungaria bemutatása
  • 10:15 - 10:30 Gyakornoki program bemutatása
  • 10:30 - 11:30 Szakterületi bemutatkozások
  • 12:00 - 17:00 Próbainterjúk

A próbainterjúkon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni szakmai önéletrajz elküldésével és egy pályázói profil létrehozásával lehet. Az interjúbeosztás és a pontos időpont-egyeztetés miatt a regisztráltakat a rendezvényt megelőzően a vállalat munkatársai értesítik.

További részletek és jelentkezés a www.audi.hu/toborzasinapok oldalon.

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben