A Nestlé berobban az egyetemisták mindennapjaiba

2016.10.26

2016/2017 tanévvel elindul a Nestlé Student Agent Team!

Gyakorlat teszi a mestert!

2015.12.15

Ha egy gyakornoki vagy pályakezdő pozíciót szeretnél megcélozni egy nagy cégnél, végig kell menned a kiválasztás folyamatának minden lépésén. Erről a kihívásokkal teli folyamatról kérdeztük az egyik vezető FMCG vállalat, az Unilever toborzás-kiválasztásért felelős munkatársát, Korsós Mónikát.

Toborzási napok az Audi Hungariánál

2015.11.04

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. új rendezvénysorozatának, a Toborzási Napoknak műszaki felsőoktatási képzéseket kínáló intézmények adnak otthont.

A sikeres prezentáció 4 szabálya

2015.07.08

Hogy lekössük hallgatóságunkat, a legfontosabb hogy tömören és érthetően adjuk át mondandónkat, megfelelő tagolással és a közönség aktiválásával. Kérdezd őket bátran és éreztesd velük hogy ők is szerves részei előadásodnak

3 meglepő tulajdonság, ami hozzásegít az álommunkához

2015.07.02

A legtöbben tisztában vannak vele, hogy az olyan tulajdonságok, mint az intelligencia, rugalmasság, becsületesség és a vezetési képességek, mind-mind növelik esélyeinket a munkáltató szemében az állásinterjú alatt. Van még három jellemvonás, amelyről biztosan nem gondoltad volna, hogy segítségedre lehet a munkakeresés során.

10 hasznos készség amiket egy perc alatt magadévá tehetsz

2015.06.22

Gondolnád, hogy kevesebb mint egy perc alatt olyan trükköket sajátíthatsz el, amelyek segítségével könnyedén boldogulhatsz az életben? A személyiséged és a különböző készségeid fejlesztése létfontosságú, de hosszú időt igénylő feladat

10 kifizetődő de időigényes készség és technika

2015.06.20

Ahogy a mondás tartja, a legjobb dolgok az életben ingyen vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell kitartás és idő a megszerzésükhöz. Az élethez és egyben a munkahelyi boldoguláshoz is elengedhetetlen készségek és technikák elsajátításával kapcsolatban is pont ez a helyzet. Már beszéltünk az állásinterjún felmerülő kérdéskörökre adandó válaszokról

A 7 leggyakoribb kérdés egy állásinterjún

2015.06.09

Állásinterjú előtt állsz? Hogy tudd, mire számíthatsz, összegyűjtöttük neked a leggyakoribb kérdéseket amikkel szembesülhetsz a munkakeresés során. Segítünk, hogy megtaláld a neked való állást!

7 tanács - Hogyan viselkedj az első munkahelyeden

2015.06.08

A gyakornokságról alapvetően mindenkinek a kávéfőzés és az ingyen munka jut eszébe, de ha hosszú távban gondolkodsz, könnyen önmagad javára fordíthatod ezt az időszakot. Ha kiemelkedő teljesítményt nyújtasz és megfogadod tanácsainkat akár egy teljes munkaidős állásban is találhatod magad a kötelezően teljesítendő szakmai gyakorlatod után.

5 hiba, amit kerülj el az álláskeresés során

2015.06.06

Az álláskeresés során szembesülünk sikerekkel, kudarcokkal... de a legfontosabb hogy soha ne adjuk fel. Legyen rendben az online megjelenésünk vegyük fel a megfelelő hozzáállást és vessük bele magunkat az álláskeresésbe!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben