Álmaid gyakornoki állása vár a VSS Budapestnél!

Ismerd meg a VSS világát! Szemezgess a www.meettheworld.hu oldalon szereplő  állásajánlatok között, és regisztrálj, hogy rád találhasson álmaid állása!

Szeretnél egy nemzetközi csapat tagja lenni?

Csatlakoz a VSS Budapesthez, ahol több mint 1800, a világ minden tájáról érkezett fiatal tehetség dolgozik elsősorban pénzügy-számviteli, IT, értékesítési, HR, kereskedelmi, valamint beszerzést támogató területeken. Már 13 nyelven is válogathatsz az álláslehetőségek közül, többek között pl.: angol, német, spanyol, olasz, holland, cseh, török, görög, román, portugál.

A VSS Budapestnél nem kell egy csapatnál lehorgonyoznod; hiszen lehetőséged van félévente újabb és újabb folyamatokat megismerni, és felelősségteljes pozíciót betölteni.

A szakmai iránymutatás, a mentoring, a nemzetközi háttér és az idegen nyelvek napi szintű használata mind azt szolgálja, hogy megismerhesd egy multinacionális vállalat működését, és támogatást nyerj a személyes fejlődésedhez, hiszen „VSS Budapest’s Internship Program isn't about finding yourself. It is about creating yourself.”


Attól félsz nem fér bele az életedbe a suli mellett? Aggodalomra semmi okod, a gyakornoki programban teljes mértékben számíthatsz a rugalmasságra és az értékes gyakorlati ismeretekre.

Kattanj rá a VSS Budapest aktuális állásajánlataira a www.meettheworld.hu oldalon, és regisztrálj adataiddal!

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben