Ericcson 5G Demo Competition

Te milyen kihívásokat látsz a Hálózatba Kapcsolt Társadalom hálózati és felhő szolgáltatásaiban?

Van egy szuper innovatív ötleted, de a ma hálózatán ez nem tud megfelelően működni? Mi lenne, ha nem lenne késleltetés, ha a rendszer sokkal rugalmasabb és testre szabhatóbb lenne, ha ipari követelményeket tudna teljesíteni, vagy ha saját szeleteket kaphatnál a hálózatból, a felhőből, amelyeket ha akarsz, akár egy gombnyomással menedzselhetsz?

Az Ericsson Magyarország nemzetközi versenyt hirdet a jövő 5G és Cloud alkalmazásainak elvi kidolgozására. Gondolkodj egy következő generációs hálózati és felhő platformban! A legjobb csapatok 3000 eurót kapnak döntős prototípusuk megvalósítására, a nyertest pedig 10.000 eurós főnyereménnyel díjazzuk!

A versenyben való részvételhez olyan előremutató alkalmazást készíts, amelyek választ adnak a Hálózatba Kapcsolt társadalom és a felhőalapú megoldások kihívásaira.  Készíts 3 diát a demó leírásával, add meg az infrastruktúra becsült költségét, majd egy maximum 3 perces videóban vázold fel az ötleted!

Az 5G több, mint egy még nagyobb sebességű mobilkapcsolat – Te mire szeretnéd használni?

A jelentkezési határidő 2016. május 7.

 5gdemocompetition.hu/

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben