KPMG Ace The Case 2015

Novemberben zajlott a KPMG gazdasági esettanulmány-versenye, melyre a több mint 200 jelentkező közül végül 32 hallgató jutott be. A 8 versenyző csapat kötetlen keretek között megismerkedhetett a KPMG munkatársaival, majd az éles versenyt megelőző napon oktatásban is részesült, ahol fejleszthették feladat megoldási és prezentációs képességeiket.

A résztvevők az utolsó napon egy valósághoz közeli gazdasági esetet kaptak, melyet helyben kellett megoldaniuk és javaslatukat ismertetni a KPMG-s vezetőkből álló szakmai zsűrinek. A nyertes csapat a Green Tree Consulting lett a Budapesti Corvinus Egyetemről, mely így Magyarországot képviselheti majd a verseny nemzetközi döntőjében, Dubajban.

Nézzétek meg a verseny videós összefoglalóját is!

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben