Elindult a Bridge Basics, online videós tudásbázis!

 

Kérdések százai merülnek fel, ha valaki céget kezd építeni, főleg ha a globális piacot szeretné meghódítani. Ezért a Bridge Budapest alapítói, az NNG (iGO Navigation), a LogMeIn R&D Centers, a Prezi és a Ustream munkatársai elhatározták, hogy próbálnak segíteni, és elmondják, amit eddig tanultak, megtapasztaltak. Egyedülálló módon, megosztják és bárki számára elérhetővé teszik a tudásukat. Elindítottak ezért egy online videós tudásbázist.

 

Ez a Bridge Basics (www.bridgebasics.org

A személyes fejlődést, a munkaszervezést, a marketing és pénzügyi kérdéseket is érintő videókbanMagyarországon dolgozó, tehát a környezetet ismerő, nemzetközi szakemberek fedik fel, ők hogyan birkóznak meg munkájuk során az adott problémával. Mivel egy-egy kérdéssel akárkönyvtárgyi irodalom is foglalkozik, a szakemberek a konkrét, rövid javaslatokon túl további irodalmakat ajánlanak a videók végén a tanuláshoz, az önfejlesztéshez. 30 videót már találtok az oldalon, és mindenten kerül fel újabb. Minden tartalom magyarul és angolul is elérhető. 

Ha további kérdésetek van, gyűjtik is őket, és igyekeznek folytatni a válaszadást a világsikerű cégek szakemberei.

 

Egy kis ízelítő videóban:

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben