Traffi Hunter: 2014 legjobb platformfüggetlen alkalmazása

Az Európai Bizottság non profit kezdeményezése a Watify, a digitális vállalkozásról szól, valamint annak nehézségeiről. Céljuk egy felület megteremtése, ahol szembesülhetünk a sikeres vállalkozók gondolataival és esetleges kétségeivel. A kezdeményezés részévé váltak az Appra magyar! díjazottjai is, melyekkel most sorozatunk keretein belül megismerkedhetsz.

A 2014-es év legjobb platformfüggetlen alkalmazása, a Traffi Hunter:

Ez a traffipaxjelző alkalmazás, azaz a közlekedés svájci bicskája, ahogyan Borbély Roland az app kitalálója fogalmaz, egy valós rést fedett le a piacon. Ezen kívül számos egyéb hasznos funkciót fedezhetünk fel használata során, mint például az autómentő, dohánybolt, atm, benzinkút, autómosó, szerviz, étterem, vagy boltkereső – melyek folyamatosan bővülő POI listaként szerepelnek az adatbázisban...

Nézd meg bemutatkozó videójukat!

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben