Álmaid gyakornoki állása vár a VSS Budapestnél!

2017.08.24

Ismerd meg a VSS világát! Szemezgess a www.meettheworld.hu oldalon szereplő állásajánlatok között, és regisztrálj, hogy rád találhasson álmaid állása!

Díjaztuk a legjobb munkahelyeket: a Budapest Bank a legvonzóbb a pályakezdők számára

2016.10.28

2000 gyakornoki pozícióval, 6 szektor 47 munkáltatója szállt ringbe a Colibri Internship Awards 2016 versenyén. Zsűritagokként Nemes Orsolya, Y generációs szakértő, és a a Gyakornok.com alapítója, Balogi Attila is segítettek eldönteni – szigorú szakmai szempontok alapján –, hogy melyek a legvonzóbb munkahelyek a jövő munkavállalói számára. A versenynek teret adó, fiatal munkavállalóknak szóló információs online felület, a www.internshipawards.com egész évben innovatív és egyedi megoldásokkal e

Ismerd meg a Raiffeisen Bank Szakmai Utánpótlás Programját

2016.10.24

Érdeklődsz a bankszektor iránt? Rendelkezel már némi munkatapasztalattal, vagy éppen most végeztél? Ha már pályakezdőként is kihívásokra és lehetőségekre vágysz, akkor a Raiffeisen Bank Szakmai Utánpótlás Programját Neked találták ki!

Elrajtol a Bridge Budapest Ösztöndíj Program!

2016.07.18

10 ígéretes startupnak és 10 fiatal tehetségnek segít a Bridge Budapest!

Ericcson 5G Demo Competition

2016.03.16

Te milyen kihívásokat látsz a Hálózatba Kapcsolt Társadalom hálózati és felhő szolgáltatásaiban?

KPMG Ace The Case 2015

2015.12.17

Novemberben zajlott a KPMG gazdasági esettanulmány-versenye, melyre a több mint 200 jelentkező közül végül 32 hallgató jutott be.

Elindult a Bridge Basics, online videós tudásbázis!

2015.11.30

Kérdések százai merülnek fel, ha valaki céget kezd építeni, főleg ha a globális piacot szeretné meghódítani. Ezért a Bridge Budapest alapítói, az NNG (iGO Navigation), a LogMeIn R&D Centers, a Prezi és a Ustream munkatársai elhatározták, hogy próbálnak segíteni, és elmondják, amit eddig tanultak, megtapasztaltak. Egyedülálló módon, megosztják és bárki számára elérhetővé teszik a tudásukat. Elindítottak ezért egy online videós tudásbázist.

A COLIBRI INTERNSHIP AWARDS NYERTE A HSZOSZ HR INNOVÁTOR 2015 PÁLYÁZAT FŐDÍJÁT

2015.11.13

Az első hazai HR innovációs pályázat 2015. november 11-i díjátadóján a Colibri csapata örülhetett a legjobban. A nívós szakmai versenyen erős mezőnyben diadalmaskodtak, így ők lettek 2015 HR Innovátorai, a második helyezett a Budapest Bank Gyakornoki Összefogás Programja lett, a dobogó harmadik fokát a GE Hungary és a Laboratory Group foglalta el, melyet Bitfection: toborzás játékosan című pályázatával érdemelt ki. A Humán Szakemberek Országos Szövetsége májusi felhívására 21 cégtől 22 színvonal

Top filmek melóról, meló helyett

2015.10.20

A munka viága körülöleli egész életünket, sőt; életünk nagy része a munkahelyünkön zajlik. Emberi kapcsolatokat szövünk, egy csapat tagjai vagyunk. Ez az egyik olyan téma, ami már Hollywoodban is régóta kedvelt. Íme a "munkás" filmek toplistája!

Munkajog – Hallgatóknak is van!

2015.10.06

Mint tudjuk, egyre több hallgató nem csak bulizással tölti az idejét. Nem lehet elég korán elkezdeni a keresgélést, ha nyári vagy gyakornoki munkáról van szó. Viszont könnyen átverhetnek, ha nem vagy tisztában vele, hogy pontosan milyen jogok illetnek meg Téged! Tisztázzunk pár dolgot!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben