Téged is vár az SZTE Őszi Állásbörze!

Időpont: 2016. szeptember 28. (9:00-17:00)
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriuma (Szeged, Ady tér 10.)

A dél-alföldi régió legnagyobb álláskeresési fórumán közel 50 kiállító várja az egyetem hallgatóit, diplomásait és minden érdeklődőt, aki munkahelyváltás előtt áll és személyesen szeretne találkozni az Egyetem nyitott pozíciókat kínáló partnereivel. A felkészülést a Karrier Iroda egyéni foglalkozásokkal és vezető HR szakemberek előadásaival segíti az Állásbörze napján!

Tudod milyen kiválasztási módszereket alkalmaznak a HR-esek? Kíváncsi vagy egy fejvadász interjútechnikát bemutató előadására? Tudnál válaszolni, ha neked szegeznék a kérdést: "Fizetési elképzelése"? Hallottál már az SSC-k világáról? Ezekre mind választ kapsz előadásainkon az Állásbörze napján és mielőtt a megszerzett tudással nekivágnál a cégek standjainak, még készítünk rólad egy profi CV-fotót, ráadásul a sminkedről is gondoskodunk.

Neked is itt a helyed, mert:

  • Közel 50 kiállító céggel találkozhatsz, köztük munkaerő-közvetítőkkel is, így ajánlatok széles köre válik számodra elérhetővé
  • Megismerheted a cégek gyakornoki programjait
  • Első kézből értesülhetsz az ösztöndíj lehetőségekről
  • Színvonalas kiadványokat gyűjthetsz be
  • Bővítheted kapcsolati tőkédet
  • Kötetlenebb hangulatban, barátságos környezetben tehetsz fel kérdéseket
  • Képet alkothatsz a céges elvárásokról
  • Útmutatást, hasznos tanácsokat kaphatsz a jövőbeli elképzeléseidet illetően

 A rendezvény helyszínén keresd az Állásbörze Kalauzt, melyben sok hasznos információt találhatsz, mint például a részletes programot, a standtérképet és a munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalait.

Látogasd meg a www.sztekarrier.hu weboldalunkat, ahol az állásbörzéről bővebb információkat, a teljes kiállítói listát és a részletes programot is megtalálod!

Csatlakozz a rendezvény facebook eseményéhez, hogy te is folyamatosan értesülhess az SZTE Őszi Állásbörzéről!

Íme egy kis ízelítő videó a tavalyi SZTE Őszi Állásbörzéről:

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben