Best Mérnökverseny és Karrier Napok

Idén is megrendezzük a BEST háromfordulós nemzetközi mérnökversenye, az EBEC budapesti fordulóját. Gyere és próbáld ki magad az esettanulmány készítő Case Study vagy a működő szerkezetet építő Team Design kategóriában! A verseny négyfős csapatokban zajlik. Ha nem sikerül csapatot összeszervezni, akkor is várjuk a jelentkezésedet, segítünk ebben!

 

Kezdd lépéselőnyből az álláskeresést! A mérnökverseny előtti napokon is színes szakmai programokkal várjuk az érdeklődőket. Kedden a BEST Karrier Napok során tréningeken vehettek részt és vállalati partnereink alkalmazottainak beszámolóit hallgathatjátok meg. Szerdán pedig az IT területén elhelyezkedni vágyókat várjuk. Itt lehetőség lesz az IT-s cégek mérnökeivel, informatikusaival közvetlen beszélgetésre az aktuális projektjeikről, a cégnél felmerülő szakmai kihívásokról, karrier programról.

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben