Virtuális Állásbörze – 2015. november 3-4-5.

A webes állásbörzén több mint 50 stand várja majd nyitott pozíciókkal az ELTE hallgatóit. Az online térből kilépve a Forbes újságírója, a Parapark kreátora és a Miutcánk.hu ötletgazdája vall majd munkáról, álláskeresésről, a TATA trénerei pedig angol nyelven kalauzolják el az érdeklődőket a self branding rejtelmeibe. Légy aktív böngésző vagy résztvevő – az EY jóvoltából nem csak állást/tapasztalatot, de egy táblagépet is nyerhetsz!

Az allasborze.elte.hu erre a három napra online kiállító térré változik, ahol olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon. Bármely ELTE-s karon tanulsz, releváns állásokat találhatsz a börzén, az ELTE Karrierközpont képzett szakembereinek segítségével pedig online leellenőriztetheted a CV-det, hogy ezzel is növeld esélyeidet az álláskeresési versenyben.

A Karrierközpont együttműködő partnereként november 3-án 18 órakor a Pályakezdő Colibri Meetup a Múzeum körúton, a Gólyavárban a munkaerőpiac legkülönbözőbb szegleteiből érkező emberekkel beszélget arról, ki hogyan találta meg a saját útját: Orosz Györgyi, a Hősök Tere kezdeményezés vezetője, Ács Gábor, a Forbes magazin újságírója, Gyurkovics Attila, a Parapark kreátora, valamint Szabó Dávid, a Miutcánk közösségi oldal egyik alapítója fognak egy asztalnál ülni. Ugyanekkor a Múzeum körút A épületében Kovács Krisztina, az ELTE Fogyatékosügyi Központjának vezetője „A sérülés nem akadály” címmel kerekasztal beszélgetésre invitálja azokat a hallgatókat, akiknek fogyatékkal élőként kell majd megtalálniuk a helyüket a munkaerőpiacon.

November 4-én, 18 órakor a Gólyavárban Galácz Karolinával ismerkedhettek meg, aki a bölcsészkarról egyenesen a Young & Rubicam kreatív igazgatóságáig jutott, mindezt úgy, hogy sosem a profitorientáltság volt számára az irányadó, hanem az emberség.

November 5-én, 18 órától a Karrierközpont képzőtermében a TATA Consultancy Services angol nyelvű self branding workshopján a trénerek felkészítik a résztvevőket arra, hogyan kell sikeresen kialakítani és értékesíteni a munkaerő-piacon saját brandjüket.

Az online börze és a Múzeum-körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók – a tréningre az első 30 jelentkező fér be. Az EY LENOVO táblagépét pedig az nyerheti meg, aki az online térben vagy a legkevésbé sem virtuális programokon aktívnak mutatkozik.

Regisztrálj már most a programokra: 

 

1. NAP: 2015.11.03. 18:00

A sérülés nem akadály

Siker – Tudatosság – Karrier (Pályakezdő Colibri Meetup)

 

2. NAP 2015.11.04. 18:00

Mi leszek, ha diplomás leszek? – A bölcsész diploma univerzalitása

 

3. NAP 2015.11.05. 18:00

TATA Consultancy Services self branding workshop

Kövess minket a Facebookon, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Kövess minket Facebookon

A Colibri csapata olyan projektekkel foglalkozik, melyek során összegyűjti azokat az egyetemistákat, akik hajlandóak időt, energiát fektetni a saját fejlődésükbe és tudatosan készülnek az egyetem utáni létre. Ennek keretében szervezünk kampányokat, előadásokat, tréningeket és kívánjuk hozzájuk közelebb hozni a megfelelő cégeket.

Legolvasottabb híreink

Cikkek képekben